Hotellets 7 restauranger

Som medlem i "The Leading Hotels Of The World" är det ofta gästspel från hotellkedjans övriga anläggningar runt om i världen.

 

La Caña

Medelhavsmat i hjärtat av Karibien

Njut av lättare luncher och härliga middagar med traditionellt tillagad gourmetmat. Njut av smakerna från medelhavsköket, som färsk fisk och skaldjur, saftiga biffar, pasta och risotto, alla tillagade med de färskaste ingredienserna.

Välj den luftkonditionerade inomhusmatsalen eller njut av tropiska vindar på vår terrass, komplett med fantastisk utsikt över pooler och trädgårdar i området.

LA CANA4.jpg
lacana3.jpg

La Piazetta

Gourmetmat, traditionellt tillagat italienskt kök

Unna dig lite romantik på La Piazzetta. Med utsikt över Altos de Chavón och den rustika atmosfären av kullerstensgator och terrakottakakel, känns det som du kommit till en liten italiensk by, tack vare den rustika atmosfären i denna härliga restaurang. Handgjorda pasta, antipasta, och andra autentiska italienska är perfekt för att dela över levande ljus med någon speciell.

lapiazetta1.jpg
På La Piazetta äter man gärna en traditionell Osso Buco, eller en Sea Food Pasta

På La Piazetta äter man gärna en traditionell Osso Buco, eller en Sea Food Pasta


Lago Grill

Smaker av det dominikanska köket

Detta är hotellets enda bufférestaurang. Här serveras frukost och lunch. Läget är bästa tänkbara med utsikt över greenerna på hålen 9 och 18 på Teeth Of The Dog.

Restaurangen ligger i direkt anslutning till golfshoppen och hål 1 på både Teeth of the Dog och Links golfbanor.

lago1.jpg
lagogrill2.jpg

La Casita

Utsökt spansk mat och tapas

I marinan finns La Casita, den eleganta fisk- och skaldjursrestaurangen. Det är en upplevelse, från menyn med fokus på de färskaste fisk och skaldjur du någonsin kommer att smaka, till det fantastiska läget med utsikt över småbåtshamnen. Ät vår berömda paella i det fria och titta på yachter som kommer och går, eller helt enkelt titta på när solen sjunker från himlen in i det lugna havet där bortom.

la_casita_1.jpg
lacasita2.jpg

Chilango

En genuin Mexikansk restaurang

Snett emot den italienska restaurangen i bergsbyn Altos de Chavon ligger den mexikanska restaurangen med en fin Tequila Bar. Maten är traditionell med bl.a. Tacos och Enchiladas. Deras Guacamole är deras specialitet och alla avocados kommer från Mexico.

Restaurangen är öppen till både lunch & middag.

chilango_1.jpg
chilango_2.jpg

Pubbelly Sushi

En pittoresk sushi-krog

På Pubbelly Sushi på Casa de Campo får gästerna en rundtur i Asiens kök. Menyn har rätter som tonfiskpizza, med krispiga tortilla, vitlök aioli, och tryffelolja och Tostones con Ceviche-Hamachi - ingefära soja, koriander, rödlök och yuzu. Pubbelly har kvarterskrogsatmosfär som ger en oväntad matupplevelse som tilltalar varje generation.

Japanska väggmålningar i anime-stil väggmålningar och modern asiatisk design återspeglar kökets kreativitet, smak och lekfulla karaktär.

pubbely_sushi2.jpg
pubbelly.jpg

Food Trucks

Vid stranden finns en nyhet i form av två "food trucks". De spännande nya restaurangerna på hjul finns på stranden kl. 12-16. Vid olika events på området kan restaurangerna alltså förflyttas. Den ena gör goda pizzor och den andra erbjuder sallader, ceviches, burgers, chicken vings etc., och standarden på maten är självklart lika hög som i anläggningens övriga restauranger.

food_trucks_2.png
food_trucks_1.png